Aksu Anadolu Lisesi

Vizyon: Yarınlar için mücadele eden, geleceğe güvenle bakan, hep iyiye en iyiye istekli ve yeni ufuklar peşinde koşan bir okul olmak

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş , çağdaş , demokratik, lider özelliklere sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık , bakalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü dürüst, paylaşımcı, mutlu olmasını bilen , okuluna bağlı, yeniliğe açık nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:40 15:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006,Tübitak Araştırma Projeleri, Yarın Sizdeyiz
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning

WEB - https://marasaksuanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - AKSU MAH. 6011. SK. AKSU ANADOLU LİSESİ SİTESİ NO 6A DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Aksu Anadolu Lisesi Aksu Mahallesinde bulunmaktadır. Aksu mahallesi Kahramanmaraş ilimizin merkez mahallelerindendir. Büyük bir mahalledir.

Ulaşım Okulumuz Adana-Kahramanmaraş yolu üzerinde bulunmaktadır. Tekerek yolundan 25 numaralı halk otobüsleriyle, çocuk hastanesi tarafından 14 numaralı halk otobüsleriyle okulumuza ulaşabilirsiniz.Mahallenin yaz-kış ulaşım sıkıntısı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Aksu Anadolu Lisesi Aksu Mahallesinde bulunmaktadır. Okulumuz şehir merkezine yaklaşık 5 km uzaklıktadır.